Profinder_LOGO_2014_utan-gubbe

Scrum master (Refnr: 78)

SCRUM-mastern kommer att vara drivande vid implementeringen av SCRUM-metodologin. Vi förväntar oss leverans av kreativa och effektiva lösningar som möter kunders krav och även konstruktivt arbete med olika funktioner inom företagets IT-organisation som exempelvis e-commerce. Uppdraget görs i nära samarbete med produktägare, marknadsavdelning, kundserviceavdelning och utvecklare. Uppdraget innefattar även att noggrant följa upp och kontinuerligt driva projekt framåt.

Viktigt att kandidater har:
•       Eftergymnasial utbildning inom IT eller projektledning
•       God teknisk förståelse, där du kan sätta dig in i utvecklarnas problematik samt ifrågasätta estimat och lösning
•       Erfarenhet av att ha drivit utvecklingsprojekt (från kravinsamling till färdig produkt)
•       Arbetslivserfarenhet från webbyrå, e-handelsföretag eller liknande.
•       Stort intresse för produktutveckling online
•       Är flytande i det svenska och engelska språket i både tal och skrift
•       Är SCRUM-certifierad eller har efterenhet av rollen som SCRUM-master

Viktigt att vara ansvarstagande, ordningsam och social. För att lyckas med detta uppdrag behöver man trivas i ett högt arbetstempo och vara genuint intresserad av att utveckla och bygga online-lösningar.
Vi ser också att det är av stor vikt att vara lösningsfokuserad och drivas av att se till att projektets mål uppfylls och kundens förväntningar överträffas. Det är positivt om man har skinn på näsan och kan föra tydlig argumention och agera kravställare. Uppdraget ställer höga krav på förmågan kommunicera och att motivera andra samt att leverans prioriteras före prestige.

Start Date:   asap
End Date:   2018-01-08