Profinder_LOGO_2014_utan-gubbe

Developer Java EE (Refnr:100)

Du kommer att få möjlighet att bolla idéer med seniora utvecklare för att vara med och ta fram telekom-marknadens vassaste lösningar inom retail. Du kommer att jobba nära kolleger med upp mot 15 års erfarenhet av utveckling, i en miljö där teamet själva väljer rätt teknik till rätt uppgift. Detta innebär att det finns goda förutsättningar för dig att tillgodose dig nya kunskaper och utbyta tankar och idéer. Arbetet kommer främst bestå av vidareutveckling och underhåll men längre fram kan det bli aktuellt att du får arbeta med nyutveckling.

Kompetens och erfarenhet:
-       Har minst 3 års tidigare erfarenhet som Javautvecklare (J2EE)
-       Du är problemlösare och är erfaren samt skicklig i att strukturera kod
-       Erfarenhet av tomcat
-       Tidigare erfarenhet av fullstack utveckling
-       Minst 3-års erfarenhet av web utveckling (JSON, REST, HTML 5, objekt orienterad javascript (ExtJs, Sencha)
-       Du har erfarenhet av NoSQL databaser, gärna MongoDb
-       Du har erfarenhet av flertalet av följande technologier: Maven, MongoDb, REST, SOAP, iText, Webservice Ramverk (Axis / CXF)
-       Du har goda kunskaper inom olika app/web servrar
-       Som person är du duktig på att samarbeta, är hjälpsam, driven och ser lösning oavsett situation.
-       Erfarenhet av utveckling inom Domino är meriterande
-       Har en pragmatiskt, prestigelös utgångspunkt i din kodning

Är du en av oss?
Arbetet bedrivs i högt tempo med snäva tidsramar i en föränderlig och mångfacetterad systemmiljö, vilket ställer krav på att du är prestigelös och drivande. Du kan och uppskattar att arbeta med ett stort mått av frihet under ansvar. Du är en analytisk problemlösare och har förmåga att se helheter. Du klarar att prioritera i ett högt tempo och kan kommunicera på ett bra sätt med ditt team, användare och leverantörer. Du bör ha ett stort intresse för teknik, systemlösningar och vara strukturerad, analytisk och ha mycket god samarbetsförmåga.


Tjänsten är placerad i Kista.

Start Date:   2017-11-06

End Date:   2018-02-05