Profinder_LOGO_2014_utan-gubbe

Administrativ projektledare (Refnr:139)

Söker en administrativ PL till kund centralt, uppgifterna är att initiera och att driva processen framåt.  


Vem är du?
Som person är du lösningsorienterad och motiveras av att skapa goda resultat och utveckla långsiktiga affärsrelationer. Du trivs med att arbeta självständigt med många externa kontakter och du är prestigelös med god samarbetsförmåga. Din omgivning får gärna beskriva dig med ord som orädd, initiativrik, ärlig, ansvarstagande, strukturerad och nytänkande. Du är genuint nyfiken,
intresserad och engagerad av att skapa nya effektiva lösningar och du brinner för det personliga
kundmötet.

Du har en akademisk examen och minst fem års arbetslivserfarenhet, gärna från olika typer av företag. Du har också dokumenterad erfarenhet av projektledning/processledning och vi vill att du har utvecklat metoder, arbetssätt eller tjänster tidigare. För att lyckas i arbetet tror vi att du har arbetat med långsiktig, kvalificerad tjänsteförsäljning, har erfarenhet av affärsmässiga relationer på lera nivåer och är van att arbeta mot budget och resultat.


Start januari, långt uppdrag