Profinder_LOGO_2014_utan-gubbe

CM (Refnr:188)

Kund inom återvinning och miljö söker:
Arbetsuppgifter
Som Configuration Manager är man ansvarig för att sätta upp hela strukturen och dess processer inom Configuration Management för kundens produkter. Man får möjlighet att skapa och vidareutveckla både de strategiska och operativa planerna och följer upp att alla följer dessa. Man jobbar i nära samarbete med utveckling, produktion och inköp.
Som CM ska man ha haft erfarenhet att ha gått igenom ett par genomgripande produktcykler och dess produktreleaser så att man kan alla delar i denna process från R&D till Inköp och produktion.
Arbetslivserfarenhet:
·         Ett antal års erfarenhet inom ECO/ECR processer
·         Erfarenhet av produktreleaser på systemnivå.
·         Erfarenhet inom PDM/CM system
·         Projektledningserfarenhet
·         Erfarenhet av processimplementering och WoW.
·         Erfarenhet inom testning
·         Talar flytande engelska
Bakgrund:
Bakgrund: Meriterade erfarenheter av turbin, el, pumpar, tryckkärl,  processindustri,  kraftelektronik, kemisk process,  clean tech, termodynamik,  vindkraft
 
Personliga egenskaper för att lyckas i rollen:
Som person jobbar man alltid systematiskt, man gillar att planera och organisera, och man är en person som sätter leverans högt. Iom att jobbet rör sig i många gränssnitt såsom R&D, produktion och inköp så är man en person som har stor social förmåga, samtidigt som man inte tummar på kvalitet och detaljer och att alla följer processerna som de ska.