Profinder_LOGO_2014_utan-gubbe

Tech-lead Developer (Refnr:355)


Bakgrund
 
Söker lead developer inom frontend som kommer ha ett stort ansvar för hela kodbasen, evaluerar nya tekniker och verktyg. Förutom det rent tekniska är du den som håller i planeringen för utvecklingsarbetet under Refinement och Sprint-planeringar.
 
Vi letar efter någon som har arbetat med många olika språk och tekniker och som nu är intresserad av React och av utvecklingen kring det ramverket. Du har förmodligen minst 10 års arbetslivserfarenhet inom IT.
 
Teamet behöver en duktig senior front-utvecklare för att på ett effektivt sätt driva vidare arbetet i React. 
 
Urval av den teknikstack vi arbetar i för Front-End.
React
Redux
Javascript
HTML,CSS
Responsive design
Angular
Node js
Bootstrap
Git
CI/CD
Scrum/kanban
 
Start asap