Profinder_LOGO_2014_utan-gubbe

Nätverkstekniker (Refnr:383)


 
Vi söker efter de som vill:
-Ansvara för att hantera och konfigurera utrustning i vårt nätverk och i kundplacerade utrustningar -Ansvara för att driva supportärenden gentemot våra största och viktigaste kunder -Felsöka och driva incidenter framåt -Genomföra konfigurationsförändringar
 
Du kommer att passa extra bra in om du:
 
Är riktigt intresserad av det du gör och vill lära dig mer Gärna delar med dig av din kunskap Ser lösningar snarare än problem Gärna hälsar på dina kollegor på morgonen Har ett eget driv och ett proffsigt förhållningssätt Vet vad som är viktigt att fokusera på just nu
 
 
Det är bra om du har koll på:
 
TCP/IP, routing och switching (Routingprotokoll, BGP, OSPF, IS-IS) Certifiering – T.ex. CCNA/CCNP eller motsvarande Engelska och svenska i tal och skrift - våra kunder finns över hela världen Python och liknande scriptspråk