Profinder_LOGO_2014_utan-gubbe

.Net utvecklare (Refnr:411)


Vi arbetar i en Microsoft .NET/.NET Core miljö där systemet huvudsakligen utvecklas med C#, TypeScript, MVC och SQL (SQL Server). Utvecklingsmiljön är uppbyggd kring Visual Studio, GIT och Team City. Systemet används huvudsakligen internt, men fungerar även som back-end till vår kundweb. Det består av en website och ett web-api med många integrationer mot andra system, både interna och externa. Mycket av funktionaliteten är datadriven. Vi tillämpar continuous deployment med hjälp av Team City.
 
Arbetet innebär även att sätta sig in i och förstå den bakomliggande affärslogiken och hur den är realiserad i systemet, till exempel hur ser leveransprocessen ut för ett mobilabonnemang och vilka systemintegrationer krävs. 
 
Totalt arbetar ca 60 utvecklare och arkitekter på utvecklingsavdelningen. Dessa är uppdelade på mindre utvecklingsteam där utvecklingen sker enligt SCRUM.
 
Kompetenskrav
Högskoleutbildning.
 
Erfarenhet:
3år+
 
Goda kunskaper i:
C#
MVC
T-SQL (SQL Server)
Svenska och engelska i tal och skrift.
 
Meriterande:
God vana vid att skriva store procedures.
 
Job Posting Start Date:   2018-12-03
Job Posting End Date:   2019-02-28