Profinder_LOGO_2014_utan-gubbe

UX-designer (Refnr: 445)


UX-designer
Kompetensbehov:
Till produktområde CRM på IS/IT söker vi nu en interaktionsdesigner (UX) som kan hjälpa organisationen omvandla krav till behov och inom teamet förvandla behov till flöden och wireframes.
 
Produktområde CRM ansvarar för systemstöd för kundservice och alla säljkanaler. Vi har ett värdedrivet arbetssätt med stadig grund i agila metoder och Lean Startup och sätter användaren i fokus. Vi har en stark tro till innovation genom experiment och lärande. Arbetsmetoder som intervjuer, prototyper, användartestning och continuous delivery är en naturlig del av vår arbetsdag.
Vi har många spännande utmaningar under 2018 och söker därför en interaktionsdesigner som kan jobba tillsammans med produktägare, affärsintressenter och utvecklare för att skapa den bästa användarupplevelsen tillsammans med övriga UX:are.
 
Din roll blir att bryta ner komplexa problem och behov till tydliga användbara flöden. Du kommer att vara en integrerad del av utvecklingsteamet och kontinuerligt iterera designförslag utifrån nya insikter och feedback från användare som du har direkt tillgång till.
Du kommer tillhöra ett team på 6 utvecklare, 1 produktägare, 1 Art Director och 1 agil coach, men ingå i ett större sammanhang om ca 30 personer vara av 3 UX. Teamet strävar mot självorganisation och kontinuerlig anpassning av arbetet tillsammans med intressenter för att skapa största möjliga värde.
 
Kunskap:
Avgörande kunskaper:
Wireframing (ex. Axure, Omnigraffle, Sketch, Balsamiq)
Kommunicera idéer och insikter
Strukturerad och analytisk, öga för designmönster
Användarintervjuer och designworkshops
Effektkartläggning
Testning och mätning
 
Bra att ha:
Google Analytics, Tag Manager, Optimize, Data Studio
HotJar
Enklare video-redigering
UX-writing/copy med inriktning mot användbarhet
 
Start: 1/3
Slut: 28/2    2020