Profinder_LOGO_2014_utan-gubbe

Elektronikdesigner (Refnr:490)

 Till vår kund söker vi nu en elektronikdesigner enligt nedan:
 
Nu söker vår kund en erfaren elektronikdesigner som kan stödja deras elektronikteam. De främsta arbetsuppgifterna kommer att vara att arbeta med förbättringsarbete av kundens befintliga produkter, EOL-komponenter, men även medverka i pågående utvecklingsprojekt.

Arbetet kräver god komponentkännedom inom små inbyggda system.
Arbetet kräver ingående kunskap om både kraft, analogt och digital design. Då kunden har hela kedjan från design till tillverkning kräver det kunskap i komponentval, schemaritning, simulering, layoutgranskning och granskning av tillverkningsunderlag.

Erfarenhet i år: 7
 
Specifika kompetenser:

  • Kraftdesign
  • Analogdesign
  • Digitaldesign
  • Mentor Graphics
  • Layout
  • Simulering

 
Start: Omgående
Längd: Tillsvidare
Placeringsort: 100% på plats hos kund, Stockholm