Profinder_LOGO_2014_utan-gubbe

iOS-utvecklare (Refnr: 122)

Beskrivning av uppdraget
 Vi söker iOS-utvecklare med stora kunskaper inom iOS för att vidareutveckla våra appar SL, Färdtjänst, SL art guide, Waxholmsbolaget. Du kommer vara en del av ett etablerat agilt team på 9 personer där vi har roller så som produktägare, scrum master, etc.
De mobila applikationerna är bara en del i de distribuerade system som tillsammans bygger upp SL:s lösningar. Kunskap och erfarenhet av liknande distribuerade miljöer är därför ett krav. Då teamet består av både iOS- och Android-utvecklare är det starkt meriterande att kunna agera utvecklare för båda plattformarna.
Systemutveckling sker i Swift. Idag jobbar vi på distans, efter pandemin är målet ca 50% på plats på kontoret på Kungsholmen i Stockholm. Dagar och tider på kontoret styrs efter behov av organisationen.
Start- och slutdatum
Start: 2021-08-16
Slut: 2022-07-31