Profinder_LOGO_2014_utan-gubbe

Tech-lead (Refnr: 124)

Beskrivning av uppdraget
Målet är att produktionssätta och vidareutveckla en central digital dynamisk informationslösning som kan hantera alla fordonsslag och digitala skyltar i form av ett infotainmentsystem för våra resenärer. Systemet består i grova drag av tre delar – ett CMS, en backend som hanterar events, regler och styrning, samt en frontendapplikation som körs på fordonens skärmar. Utöver detta kommer också fordons-lokala implementationer som hanterar ljudutrop och diodskyltar, att göras.
Till detta söker vi nu en erfaren fullstackutvecklare som också kan ta en Tech-leadroll i teamet.
Rollen innebär
Den vi söker förväntas kunna ta ett ägandeskap för att applikationen som helhet levererar och är framtidssäker. En Tech Lead på Trafikförvaltningen är en senior utvecklare som jobbar hands on med utveckling men även med arkitektur och dess roadmap och således kan driva det arbetet gentemot Lösningsarkitekt och PO.
Utöver det som nämns ovan söker vi dig som är bekväm i ett team med mycket interaktion och samarbete såväl utvecklare emellan som mellan utvecklare och andra roller. Vi försöker applicera ett agilt tankesätt och agila metodiker i det vi gör. Vi förutsätter att den vi söker fungerar bra såväl på plats på ett kontor som på distans.
Idag jobbar vi på distans, efter pandemin är målet ca 50% på plats på kontoret på Kungsholmen i Stockholm. Dagar och tider på kontoret styrs efter behov av organisationen.
 
Start aug – 1 år med option på förlängning