Profinder_LOGO_2014_utan-gubbe

Verifieringsledare RAM/LCC (Refnr:118)

Verifieringsledare RAM/LCC, se nedan för mer detaljer
Beskrivning av uppdraget
Verifiering ska ske av fordonens tillförlitlighet, underhållsmässighet, tillgänglighet, energikonsumtion och LCC-kostnader. Uppdraget innebär att vara verifieringsledare och därmed ansvara för framtagning av nödvändiga projektspecifika rutiner och processer, klassificering av inträffade fel, sammanställning av resultat samt presentera detsamma för projektledning och fordonsleverantören och skapa överenskommelse kring utfallet. Största delen av uppdraget kommer åtgå till verifiering av tillförlitligheten.

Organisatoriskt återfinns rullar i projektets fordonsteam och rapportering sker till Projektledare Fordon / Teknisk projektledare.

Uppdraget utförs på platsen på bästa stället på kontoret på Ulriksborgsgatan i Stockholm och i fordonsdepån utanför Vallentuna. Viss del kan efter överenskommelse utföras på distans. Enstaka utlandsresor till fordonsleverantören kan bli aktuella.
 
Uppdragets omfattning i timmar per vecka
40
Start: 2021-09-14
Slut: 2024-12-30