top of page

En leverantör
Mindre krångel

Profinder tillhandahåller kvalitetssäkrade konsulter som uppfyller de krav våra kunder ställer. Våra uppdragsgivare ska uppleva oss och våra konsulter på ett sådant sätt att det blir naturligt att använda sig av Profinder som huvudleverantör inom extern kompetensförsörjning.

Vårt mål är att inom 48 timmar från mottagen kravspecifikation presentera minst en kvalitetssäkrad individ som uppfyller de krav du som köpare ställer. 

För varje nytt uppdrag går vi ut i vårt nätverk som till största delen består av enmansföretagare men även renodlade konsultbolag. Därefter söker vi rätt på den konsult som matchar ditt behov allra bäst, och inte den konsult som för tillfället råkar "sitta på bänken".

Vårt utbud bestå främst av seniora konsulter med en hög teknisk och social kompetens inom bland annat systemutveckling, kvalitetssäkring, ledning eller infrastruktur.

Vi åtar oss ett helhetsansvar gällande våra kunders totala konsultförsörjning.
Enkelt och smidigt - färre leverantörer och mindre krångel.

Vi är flexibla och engagerade i att hjälpa våra kunder att alltid hitta rätt konsult och se till att våra konsulter alltid hamnar på rätt uppdrag. 

Kontakta oss idag så berättar vi mer om hur vi jobbar och vad vi kan göra för ditt företag.

Image by Efe Kurnaz
bottom of page