top of page

Junior Objektledare på Motorutveckling ID:117

Vi söker nu en driven och ansvarstagande objektledare till vår sektion inom motorutveckling. Som objektledare kommer du att leda det tvärfunktionella arbetet i ditt objekt, vilket kan beskrivas som ett tvärfunktionellt delprojekt, och följa upp arbetet utifrån din tidsplan. Du fungerar som en katalysator i ingenjörernas arbete och representerar ditt objekt i projektgruppen.


Personlighet:

Vi söker dig som är kommunikativ och har lätt för att bygga upp och verka i nätverk. Du är innovativ och van att planera och driva ditt arbete självständigt och tvekar inte att hjälpa till där det behövs. Som person är du nyfiken och har ett brinnande intresse för att förstå hur saker och ting fungerar. Du vill ständigt lära dig nya saker samt har en god förmåga att ta till dig ny information och dra slutsatser för att kunna guida dina medarbetare i objekten till resultat.


Utbildning:

Du har en civil- eller högskoleingenjörsexamen.


Språk:

Du behärskar svenska (meriterande) och engelska (krav) i tal och skrift.


Meriterande erfarenheter:

Tidigare erfarenhet inom R&D, alternativt inom produktion eller inköp, i någon ledande roll är starkt meriterande. Tidigare erfarenhet och kunskap kring verktyg och processer är också starkt meriterande.


Startdatum: 2023-05-08 – 2023-11-08

På plats i Södertälje 3 dagar i veckan.


Om du är den vi söker, tveka inte att skicka in din ansökan och CV.

Vi ser fram emot att höra från dig!

15 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Certification engineer ID:196

Assignment Certification engineer for national type approvals and legislation questions, being market responsible for a number of markets planning the type approvals for the market. Working in a team

Senior DevOps Engineer ID:195

Krav: Svensk medborgare 100% på plats hos kunden i Stockholm Registerkontroll kommer utföras We are now looking for a DevOps Architect / Senior DevOps Engineer Your role: As a Senior DevOps Engineer

댓글


bottom of page