top of page

Senior Utvecklingsingenjör Autonomi ID:118

Vi söker efter en Dataanalytiker för att utveckla vår miljösensor-lösning för självkörande fordon i begränsade områden. Kunden arbetar med olika sensortekniker såsom radar, lidar, IMU och RTK-GNSS.


Vi vill ha dig med på vårt team som har en masterexamen eller högre inom ett relevant område.


Du kommer att vara ansvarig för att analysera data/loggfiler och formulera sensor problemen, utveckla filter/algoritmer för att klassificera sensordata på olika sätt samt kalibrera sensorerna.


Erfarenhet av C++ är önskvärt så att du kan integrera filterna i realtid.


Som medlem i vårt agila team kommer du att arbeta med alla sensormodaliteter, främst Lidar och radar. Du kommer också att hjälpa till med andra uppgifter inom teamets omfattning när det behövs.


Vi förväntar oss att du bidrar till att leverera med hastighet och kvalitet, utveckla koncept och strategi samt att förbättra vårt team spirit.


Meriterande erfarenheter inkluderar C++/Python/Matlab, automatisering och testning, utveckling och implementering av signalbehandlingsalgoritmer, statistiska metoder och sannolikhet, hantering av sensorer i realtidssystem, erfarenhet inom bilindustrin och/eller robotik, kunskaper om fotonik, optik och radio/radar/EM-relaterad fysik i kontexten av radars/lidars principer för drift och erfarenhet av inbyggda system.


Körkort B/BE, C/CE är ett krav.

På plats 60% i Södertälje

Uppdrag på 24 månader med start omgående


Vi ser fram emot din ansökan!

21 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

I din roll som HW Design Engineer arbetar du med implementering och verifiering av kretskort som ingår i våra elektriska drivenheter för fordon. Du kommer även bidra i det tvärfunktionella teamet för

Arbetsbeskrivning: I din roll som Testingenjör ingår du i Testgruppen som består av testingenjörer och testledare. Testgruppen är en del av R&D som samarbetar tvärfunktionellt tillsammans med andra gr

Arbetsbeskrivning: I din roll som Testledare ingår du i Testgruppen som består av testingenjörer och testledare. Testgruppen är en del av R&D där vi samarbetar tvärfunktionellt tillsammans med andra g

bottom of page