top of page

Systemintegratör ID:155

Din roll Vi arbetar med komplexa system där du som systemintegratör, testar hela system med stort fokus på mjukvara. Här kommer du att delta i förberedelser, utförande, dokumentation och analys av våra systemtester, samtidigt som du stöttar med specialistkompetens när det behövs. Automatisering och utveckling för förbättring i vår miljö kommer att vara en naturlig del av din roll.

Vidare kommer du att få utvärdera resultat från både hög- och lågnivåsimuleringar samtidigt som du följer upp att hård- och mjukvara är i linje med kundens förväntningar. Ibland kan detta även innebära att du tillsammans med en utvecklingskollega får slå era kloka huvuden ihop, för att upptäcka och lösa eventuella problem som uppstår i systemet. Vi är ett sammansvetsat team på drygt tjugo personer som växer för att möta den stigande efterfrågan. Vår grupp är välkomnande och värdesätter samarbete, positivitet och ödmjukhet! Din profil För att lyckas i den här rollen behöver du ha en förmåga att strukturera, dokumentera och planera ditt arbete. Vi hoppas att du har, likasom vi, har en positiv inställning och ett intresse att skapa goda samarbeten. Om du trivs med att utforska tekniska områden, ta itu med utmaningar inom världsledande teknik, då är du rätt person för oss. Vi ser även gärna att du har ett analytiskt och kvalitetsinriktat tänk genom ditt arbete. • Akademisk utbildning inom det tekniska fältet. • Ett par års arbetslivserfarenhet inom systemtest eller motsvarande. • Goda kunskaper i både det svenska och engelska språket, såväl tal som skrift. • Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet och intresse av testledning, kännedom om försvarsindustrin, samt erfarenhet av att utbilda eller coacha andra.

56 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Senior Designer, Digital Product Care category Turn ideas into reality. Globally. At Electrolux we have a greater purpose than launching the latest product or technology. We want to improve the everyd

bottom of page