top of page

3 Utvecklare ID:227

  • Vi söker en senior konsult som kan arbeta i ett större projektteam på linux-plattform för applikation i Golang, hw-nära c-applikation i Free RTOS eller liknande, samt arbete i middleware för en stm32.


  • Vi söker fler roller och denna förfrågan gäller en senior konsult som kan stötta i buggrättning för legacy-produkter på atmel bare metal. Kundens produkt behöver löpande underhåll för anpassning mot standarder. Begränsningar i ram och flash gör detta arbete utmanande, mycket legacy-kod (prototyp) också.


  • Vi har behov av en konsult för att göra utveckling och enklare rättningar på en produkt baserad på raspberry pi, mix av installationsprogram i windows och konfigurering av rpi.

64 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Integratör ID:202

Som integratör jobbar du med att: inkvalificera hårdvara till våra system integrera vår egen mjukvara och tredjepartsmjukvara i SOE-plattformen (IT-säkerhetskomponent) stabilisera mjukvaran. Vilket te

Lifecycle engineer/business analyst (75%) ID:197

The Lifecycle engineer is responsible for performing cost-to-serve analysis and identifying and driving improvement suggestions to ensure low lifecycle costs in product development. The lifecycle engi

bottom of page