top of page

Windows- och Linux kunnig utvecklare ID:175

Vi söker en Windows- och Linuxkunnig person som kan vara med och hjälpa oss ta fram och vidareutveckla stridsledningssystem till det svenska Flygvapnet.

 

Din roll

Arbetet består av att vi integrerar olika mjukvaruprodukter på vår säkra Windowsplattform som vi härdar efter konstens alla regler, eftersom våra system har väldigt höga krav på IT-säkerhet. 

Vi tar fram system som skall köras på kommersiell hårdvara. Vi levererar hela system inklusive hårdvara, så arbetet kan även innefatta etablerande av referenssystem i våra egna lokaler, men även installation och driftsättning i Flygvapnets anläggningar.

  Vår primära slutkund är det svenska Flygvapnet där vår utvecklingsorganisation har ett unikt förtroende. I nära samarbete med Försvarets materielverk och företrädare för Försvarsmakten och Flygvapnet utvecklar och vidmakthåller vi militära lednings- och informationssystem som är avgörande för Flygvapnets funktion i fred, kris och krig. Även arbete mot kunder i andra delar av världen kan bli aktuellt. Arbetet bedrivs i huvudsak på plats i Järfälla.

  

Din profil

Du får gärna tidigare ha arbetat som Systemadministratör eller Systemutvecklare och vi arbetar framförallt med följande områden, så det är bra om du har erfarenhet av några av dessa:

 ·         Windows Server & klient

·         Active Directory

·         Powershell

·         OS Deployment

·         IT-säkerhet, logghantering, härdning

·         Nätverk

·         VMWare

·         Linux

·         Python

 

Vi är ett sammansvetsat team på ett tiotal personer som nu behöver växa i takt med efterfrågan på våra system. Det är lätt att komma in i teamet och samarbete, ödmjukhet och prestigelöshet är ledord hos oss. Det är alltid nära till någon att fråga, på samma sätt som att det förväntas att alla ska hjälpa de andra om det behövs.

Eftersom vi är ett relativt litet team kommer alla i teamet att komma i kontakt med de flesta arbetsuppgifterna, så du kan förvänta dig att du kommer att lära dig mycket inom flera områden som nämns ovan.

 

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. krav svensk medborgarskap. 100% på plats i Järfälla

 


37 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

System Engineer ID:187

System Engineer Erfaren och driven felsökare som har mycket stor erfarenhet av avancerad digitalelektronik kombinerad med mikrovåg. Konsulten behöver vara strukturerad, analytisk och tekniskt kompet

Systemingenjör ID:186

För detta uppdrag kan det förekomma resor i tjänsten. Din roll Hos oss kommer du att i huvudsak arbeta inom våra utvecklings- och leveransprojekt med spännande teknik i avancerade system. Du är med i

bottom of page