top of page

Customer Project Manager: 278

Customer Project Management ansvarar för att med kvalitet och precision implementera våra kunders avtal och projektleda leveranser av produkter och tjänster ur vårt tjänsteutbud riktade mot företagsmarknaden. Dina kollegor i gruppen har lång erfarenhet av projektledning inom telekom och vi arbetar alltid med högt engagemang och stort kund- och affärsfokus.


Rollbeskrivning:

Som Customer Project Manager ansvarar du för att projektleda avtalsimplementationen och du är den naturliga länken mellan kunden och vår leveransorganisation, från signerat avtal till implementation och överlämning till drift och förvaltning. I rollen kommer du parallellt att leda flera pågående operatör- och integratörsprojekt av varierande storlek och komplexitet. Rollen innebär ett omväxlande arbete med många olika kontaktytor och varierande arbetsuppgifter. Den gemensamma nämnaren är att du är kundens trygghet i leveransen och där det självklara målet är en friktionsfri avtalsimplementation och kundupplevelse.


Din bakgrund:

Vi ser att du har arbetat i en projektledande roll tidigare. Du är van med kundkontakt och du drivs av att skapa nöjda kunder och leverera resultat. Som person är du självgående och har en god förmåga att prioritera och planera ditt arbete. Vidare är du skicklig på att hantera parallella uppgifter och på att kommunicera. Det är mycket meriterande om du har tidigare erfarenheter från telekombranschen.

• Bakgrund inom projektledning är ett krav.

• Erfarenhet av arbete med WBS, styrgruppshantering, tidsplansskapande samt officepaketet.

• Erfarenhet av anbudsarbete.

• Erfarenhet av olika projektmodeller, specifika kunskaper inom PPS är önskvärt.

• Erfarenhet av arbete i Webforum/Projectplace och Visma är meritierande.

• Du är kommunikativ i tal och skrift och behärskar såväl svenska som engelska.


För att trivas i vårt team och i rollen behöver du vara bra på att leda dig själv och andra. I kombination med det har du ett stort ansvarstagande och är en utåtriktad problemlösare. Din styrka är att du ser möjligheter och är handlingskraftig. Vi tror också att du är affärsdriven och trygg i kundrelationer.

Tjänsten är placerad i Kista.


39 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

IT support/trouble shooter ID:206

Kravprofil • Systemutvecklarbakgrund med kunskap om IT-infrastruktur med inriktning på LAN/WAN • Grundläggande kunskaper om molntjänster och webbaserade teknologier • Goda kunskaper i svenska och enge

Comments


bottom of page