top of page

Elektronikutvecklare ID:76


Vi söker en person med åtminstone 5 års erfarenhet från Elektronikutveckling dvs någon som är självgående och har jobbat med olika delar inom elektronikutveckling.

Det är en stor fördel om personen har jobbat med säkerhetskritiska system och gärna i en bransch likt MedTech, som har externa regulatoriska krav och standarder att förhålla sig till (erfarenhet och kunskap runt 60601 -1 och -2 är bra).


Verktyg som vi arbetar i och som det är meriterande om man har erfarenhet från är: Jira, Altium, Subversion, Doors


Vi arbetar i ett utvecklingsprogram bestående av cross funktionella scrum team och som Electronics Engineer kommer man vara med i ett scrum team med personer (Embedded utvecklare, verifieringsingenjörer, Elektronikutvecklare) som arbetar med utveckling/verifiering av kontrollsystem.


Som Elektronikutvecklare kommer man förutom sitt eget scrum team också arbeta mycket med vårt System team, HW (mek) team och våra maintenance team.

Man kommer vara 1 av 3 Elektronik utvecklare och i rollen ställs krav på bra samarbetsförmåga men också att man tar initiativ och kan driva saker självständigt.


Engelska i tal och skrift är ett krav eftersom det är vårt koncernspråk, dock är de flesta diskussioner / möten i det dagliga på svenska så det är en fördel om man förstår svenska.


Uppdraget är office based (men flexibelt) och våra guidelines är att vi är på kontoret minst 3dgr i veckan (majoriteten av vår arbetsstid)


Perioden 2/5 2023 till 31/1 2024

7 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

I din roll som HW Design Engineer arbetar du med implementering och verifiering av kretskort som ingår i våra elektriska drivenheter för fordon. Du kommer även bidra i det tvärfunktionella teamet för

Arbetsbeskrivning: I din roll som Testingenjör ingår du i Testgruppen som består av testingenjörer och testledare. Testgruppen är en del av R&D som samarbetar tvärfunktionellt tillsammans med andra gr

Arbetsbeskrivning: I din roll som Testledare ingår du i Testgruppen som består av testingenjörer och testledare. Testgruppen är en del av R&D där vi samarbetar tvärfunktionellt tillsammans med andra g

bottom of page