top of page

Embeddedutvecklare C/C++ ID:37

Embeddedutvecklare C/C++

Beskrivning

Som Embedded Ingenjör kommer du få möjlighet att arbeta med innovativa lösningar mot rymdindustrin. Du kommer att delta i design, utveckling och underhåll med fokus på att utveckla och anpassa datorer till satelliter. Dina uppgifter kommer att vara att vara med och utveckla ny datorhårdvara från krav, design till support, men framförallt fokusera på programmering och testning. För att trivas hos oss ska du gilla förändring och att arbeta i ett växande bolag. Vi tror mycket på kombinationen av kreativitet, ordning och reda och att ha kul på jobbet.

Du är en driven lagspelare, tar initiativ och kommunicerar väl. Du vet hur man prioriterar arbete, identifierar och kommunicerar risker och föreslår alternativa lösningar vid behov.


Kompetenser

Dina huvudkompetenser finns inom Linux och hårvarunära programmering, huvudsakligen i C och C++. Du får gärna ha erfarenhet av elektronikdesign samt HW- och SW-testning men inget krav. Du talar och skriver engelska på en professionell nivå.

Goda kunskaper i svenska är meriterande.


Placering: Uppsala

Omfattning: 100%

Längd: 6 månader med option på förlängning

Start: snarast

Remote: det finns möjlighettill flexibilitet

52 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

System Engineer ID:187

System Engineer Erfaren och driven felsökare som har mycket stor erfarenhet av avancerad digitalelektronik kombinerad med mikrovåg. Konsulten behöver vara strukturerad, analytisk och tekniskt kompet

Systemingenjör ID:186

För detta uppdrag kan det förekomma resor i tjänsten. Din roll Hos oss kommer du att i huvudsak arbeta inom våra utvecklings- och leveransprojekt med spännande teknik i avancerade system. Du är med i

bottom of page