top of page

Mjukvarutestare ID:35


Beskrivning

Vår kund utvecklar ett kromatografi-instrument där teamet som söker en testare bygger kontroll- och evalueringsmjukvaran.

Förutom systemutvecklare ingår i teamet testare, kemister och systemingenjörer.

Vad vi saknar är en person som kan höja kvalitén på den mjukvara vi levererar till vårt verifierings- och valideringsteam.

En person som kan fånga upp buggar i ett tidigt skede innan mjukvaran testas i labbmiljö. En person som har förståelse för och kan mjukvaruutveckling (inklusive kodning), automatiska enhets- och end to end-tester såväl som manuell testning.

Personen kommer också att ha frihet att hjälpa till att utforma rollen.

Ett stort plus vore om personen dessutom har erfarenhet av hur man implementerar testning och verifiering i Azure DevOps.Mer info:

  • Ser du att det ingår kodning i uppdraget (förutom förståelse), i så fall vilket språk? Kunden: Den kodning som ingår är att underhålla och bygga ut våra end to end-tester. Dessa är skrivna i Cypress.

  • Kommer personen arbeta tillsammans med andra i ett team eller flera, hur stora är teamen? Kunden: Japp! Teamet är ca 10 personer (ingår som ett delprojekt i ett projekt med drygt 20 personer).

  • Hur ser ni på person som enbart pratar engelska? Kunden: Funkar bra. Vi har redan teammedlemmar som inte talar svenska.

  • Är uppdraget 100% på plats hos er eller finns det möjlighet att arbeta remote deltid? Kunden: Vi har en närvaroprincip enligt 60/40, d.v.s. man är inne på kontoret minst 3 dagar per vecka.

  • Vilken erfarenhetsnivå önskar du av personen? Kunden: Måste inte vara senior; junior är ok. Men en viss erfarenhet krävs och framför allt intresse och vilja.

39 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Nifi-expert ID:218

Gissningsvis är du en Linuxutvecklare som varit med och satt upp och konfigurerat Nifi ett par gånger och känner dig trygg med att kallas expert på verktyget. Uppdraget är delvis på plats i kundens lo

Datamigrerings analytiker/ utvecklare ID:217

Vi söker nu en Datamigrerings analytiker/ utvecklare till vår kund. Se nedan för mer info: Som datamigreringsanalytiker/utvecklare ansvarar du för design, utveckling och test av ETL (Extract Transform

Software Developer inom Medtech i Uppsala ID:216

Scope Delivering features and accompanying documentation for the release of a new version of an application. The features are several UX features using the Qt framework with accompanying backend. The

Comments


bottom of page