top of page

Mjukvarutestare ID:35


Beskrivning

Vår kund utvecklar ett kromatografi-instrument där teamet som söker en testare bygger kontroll- och evalueringsmjukvaran.

Förutom systemutvecklare ingår i teamet testare, kemister och systemingenjörer.

Vad vi saknar är en person som kan höja kvalitén på den mjukvara vi levererar till vårt verifierings- och valideringsteam.

En person som kan fånga upp buggar i ett tidigt skede innan mjukvaran testas i labbmiljö. En person som har förståelse för och kan mjukvaruutveckling (inklusive kodning), automatiska enhets- och end to end-tester såväl som manuell testning.

Personen kommer också att ha frihet att hjälpa till att utforma rollen.

Ett stort plus vore om personen dessutom har erfarenhet av hur man implementerar testning och verifiering i Azure DevOps.Mer info:

  • Ser du att det ingår kodning i uppdraget (förutom förståelse), i så fall vilket språk? Kunden: Den kodning som ingår är att underhålla och bygga ut våra end to end-tester. Dessa är skrivna i Cypress.

  • Kommer personen arbeta tillsammans med andra i ett team eller flera, hur stora är teamen? Kunden: Japp! Teamet är ca 10 personer (ingår som ett delprojekt i ett projekt med drygt 20 personer).

  • Hur ser ni på person som enbart pratar engelska? Kunden: Funkar bra. Vi har redan teammedlemmar som inte talar svenska.

  • Är uppdraget 100% på plats hos er eller finns det möjlighet att arbeta remote deltid? Kunden: Vi har en närvaroprincip enligt 60/40, d.v.s. man är inne på kontoret minst 3 dagar per vecka.

  • Vilken erfarenhetsnivå önskar du av personen? Kunden: Måste inte vara senior; junior är ok. Men en viss erfarenhet krävs och framför allt intresse och vilja.

35 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Senior Designer, Digital Product Care category Turn ideas into reality. Globally. At Electrolux we have a greater purpose than launching the latest product or technology. We want to improve the everyd

bottom of page