top of page

Produktionstekniker elektronik (Refnr:173)

Uppdaterat: 19 nov. 2021Vi söker en produktionstekniker elektronik för ett uppdrag som gäller för utveckling och underhåll av test- och produktionsutrustning för vår produktion av högteknologiska instrument.


Det är främst felsökning och reparation av kretskort och mekanik. Vidare förbättra elektronik och hårdvara exempelvis, våra instrument, produktionsstationer, kameror, motorer, datorer, skärmar osv.


Konsulten måste behärska elektronik tex läsa schema, förstå elektronikkort och gilla analys och felsökning. I uppdraget ingår att samarbeta och jobba med både produktionspersonal och specialister på t.ex. optik och mätteknik. Detta för att förstå kraven och hur elektroniken fungerar idag och utifrån det underhålla och förbättra vår produktionsutrustning. Konsulten ska vara händig och kunna tex löda, skruva och montera elektronik och mekaniska delar.


Konsulten bör ha högskoleutbildning och några års erfarenhet industri och av volymprodukter och det är ett plus om man har erfarenhet av något av dessa områden, testsystem, mätteknik, rörelsemekanik, optik, laser eller bildbehandling.


Meriterande är följande:

  • Erfarenhet inom både digital och analog elektronikkonstruktion

  • Altium, Schemaläsning, Schemaritning & PCB

  • Erfarenhet inom Elsäkerhet & elektrisk testning

  • C# programmering


Uppdragen beräknas starta under oktober och beräknas pågå cirka ett år.

Placering är på plats hos kunden i Danderyd.

Svenska i tal och skrift är ett krav.


13 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Vi letar efter en konsult med expertis prestandaoptimering av applikationer med databaskoppling. Vi söker efter en senior konsult med gedigen erfarenhet inom optimering av applikationer som hanterar s

Till vår kund söker vi nu efter en delprojektledare för hårdvarukonstruktion, som kan leda konstruktörer inom hårdvara. För att vara aktuell för detta uppdrag behöver kandidaten vara svensk medborgare

bottom of page