top of page

Projektledare systemutveckling(ID:205)Beskrivning av sektion/program/projekt

Trafikförvaltningen har implementerat Faciliate som stödsystem för fastighetsinformation. Faciliate är ett system för fastighetsinformation som innehåller Trafikförvaltningens fastighetsdatabas och moduler för att styra, dokumentera och följa upp fastighetsverksamheten.

Fastighetssystemet ska tillgodose Trafikförvaltningens behov av kontroll på fastigheternas skick och entreprenörernas arbete bland annat genom att vara tillgängligt för många olika användare, interna såväl som entreprenörer.

I nästa skede av utveckling ska Landlord-teamet införa fler moduler inom fastighetssystemet men även utveckla de redan inköpta moduler till fler användningsområden.

Vi söker dig som har erfarenhet av teknisk projektledning, gärna av varierande typer av projekt.

Du ska ha mycket bra samarbetsförmåga och en god analytisk förmåga. Det är meriterande med kunskap och erfarenhet om metod och kravarbete i större organisationer.

Som projektledare är du driven, självgående, noggrann och strukturerad. Du har även kunskaper kring processarbete och implementering av nya processer i en organisation.

Projektledaren rapporterar i första hand till Faciliates verksamhetsspecialist men även till gruppchef.

Din roll i Faciliate-teamet blir att ta dig an utvecklingsaktiviteter av olika slag, detta kan vara allt från att ta fram funktionalitet och processer för en ny modul, införa arbetssätt för en ny entreprenör eller implementera ett behov som idag inte har någon lösning tillsammans med övriga medlemmar i teamet.

Tidplan och omfattning Start: 2021-12-06 Slut: 2022-12-05

16 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

I din roll som HW Design Engineer arbetar du med implementering och verifiering av kretskort som ingår i våra elektriska drivenheter för fordon. Du kommer även bidra i det tvärfunktionella teamet för

Arbetsbeskrivning: I din roll som Testingenjör ingår du i Testgruppen som består av testingenjörer och testledare. Testgruppen är en del av R&D som samarbetar tvärfunktionellt tillsammans med andra gr

Arbetsbeskrivning: I din roll som Testledare ingår du i Testgruppen som består av testingenjörer och testledare. Testgruppen är en del av R&D där vi samarbetar tvärfunktionellt tillsammans med andra g

bottom of page