top of page

Projektledare systemutveckling(ID:205)Beskrivning av sektion/program/projekt

Trafikförvaltningen har implementerat Faciliate som stödsystem för fastighetsinformation. Faciliate är ett system för fastighetsinformation som innehåller Trafikförvaltningens fastighetsdatabas och moduler för att styra, dokumentera och följa upp fastighetsverksamheten.

Fastighetssystemet ska tillgodose Trafikförvaltningens behov av kontroll på fastigheternas skick och entreprenörernas arbete bland annat genom att vara tillgängligt för många olika användare, interna såväl som entreprenörer.

I nästa skede av utveckling ska Landlord-teamet införa fler moduler inom fastighetssystemet men även utveckla de redan inköpta moduler till fler användningsområden.

Vi söker dig som har erfarenhet av teknisk projektledning, gärna av varierande typer av projekt.

Du ska ha mycket bra samarbetsförmåga och en god analytisk förmåga. Det är meriterande med kunskap och erfarenhet om metod och kravarbete i större organisationer.

Som projektledare är du driven, självgående, noggrann och strukturerad. Du har även kunskaper kring processarbete och implementering av nya processer i en organisation.

Projektledaren rapporterar i första hand till Faciliates verksamhetsspecialist men även till gruppchef.

Din roll i Faciliate-teamet blir att ta dig an utvecklingsaktiviteter av olika slag, detta kan vara allt från att ta fram funktionalitet och processer för en ny modul, införa arbetssätt för en ny entreprenör eller implementera ett behov som idag inte har någon lösning tillsammans med övriga medlemmar i teamet.

Tidplan och omfattning Start: 2021-12-06 Slut: 2022-12-05

18 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Vi letar efter en konsult med expertis prestandaoptimering av applikationer med databaskoppling. Vi söker efter en senior konsult med gedigen erfarenhet inom optimering av applikationer som hanterar s

Till vår kund söker vi nu efter en delprojektledare för hårdvarukonstruktion, som kan leda konstruktörer inom hårdvara. För att vara aktuell för detta uppdrag behöver kandidaten vara svensk medborgare

bottom of page