top of page

Scrum Master och utvecklare med erfarenhet av mjukvaruutveckling ID:156

OM TJÄNSTEN: I den kombinerade rollen som Scrum Master och Utvecklare kommer du att ingå i ett av våra utvecklingsteam som har ett komplett funktionsansvar. Du kommer att arbeta med utveckling inom en domän som vi internt kallar EW Signal Processing. Framförallt innebär det design och test av mjukvara för att gruppera, analysera, identifiera, och följa inmätta signaler i våra system. Dessa signaler mäts in med mycket höga datatakter. I arbetet ingår olika typer av uppgifter, t.ex. design och implementation av automatiserad testning av signalbehandling i C++ för telekrigssystem.

Som Scrum Master förväntas du leda teamets agila arbete och vara kommunikativ, aktivt dela med dig av dina kunskaper, och ta stort ansvar för design och test. En viktig aspekt av arbetet som mjukvaru-/testutvecklare är att alla medarbetare är engagerade och har en gemensam strävan mot en god arbetskultur. VEM ÄR DU? Du har antagligen en ingenjörsexamen inom Datateknik eller tangerande utbildningar såsom Elektroteknik eller Teknisk Fysik, alternativt har du motsvarande kunskaper genom erfarenhet och intresse.

Du har stort intresse av ledarskap och ett agilt arbetssätt och har en passion för att bygga högpresterande team där alla känner sig sedda och delaktiga. Som person är du engagerad, positiv och är en lagspelare som uppskattar att jobba och kommunicera med andra. Det är även viktigt att du har ett intresse av att förstå hur din del passar in i helheten för att få ett fungerande system. Eftersom arbetet sker i en internationell miljö är det även viktigt att du kan uttrycka dig väl både muntligt och skriftligt i engelska.

Eftersom de flesta av våra produkter omfattas av sekretess på hög nivå så behöver man vara svensk medborgare. Det görs också en säkerhetsintervju och registerkontroll hos svenska myndigheter som en del av anställningsprocessen.

TEKNISK KOMPETENS: Som Scrum Master behöver du ha stor erfarenhet av att hjälpa ett team till ett agilt arbetssätt. Det är en stor fördel om du har egen erfarenhet av olika inslag i utvecklingsarbetet exempelvis designval, kodkvalitet, felsökning, profilering, automatiserade regressionstester m.m. För att lyckas bäst i rollen besitter du åtminstone grundläggande kunskaper i C++ och gärna även Python. Du har med fördel erfarenhet av mjukvaruutveckling i inbyggda system, signalbehandling, mjukvara för att hantera höghastighetsdata, och automatisering. Det är även meriterande om du har erfarenhet av t.ex. parallellisering, maskininlärning, eller användarperspektiv. Som Scrum Master behöver du ha stor erfarenhet av att coacha ett utvecklings-/testteam till att bli ett högpresterande team med ett agilt mindset. Det är meriterande att vara van vid kombinationer av agila arbetssätt och mer traditionella, kravstyrda processer.


På plats 100% norr om Stockholm

flextid mellan 09.00-15.00

Svenskmedborgare

75 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Datamigrerings analytiker/ utvecklare ID:217

Vi söker nu en Datamigrerings analytiker/ utvecklare till vår kund. Se nedan för mer info: Som datamigreringsanalytiker/utvecklare ansvarar du för design, utveckling och test av ETL (Extract Transform

Software Developer inom Medtech i Uppsala ID:216

Scope Delivering features and accompanying documentation for the release of a new version of an application. The features are several UX features using the Qt framework with accompanying backend. The

Systemingenjör #2 ID:215

För att kandidaten skall vara aktuell för just detta uppdrag krävs följande: Ett uppdaterat CV där nedan efterfrågade kompentenser framgår tydligt Information om tillgänglighet och önskad tariff Svens

Comentarios


bottom of page