top of page

Senior webbutvecklare(ID:206)

Beskrivning av uppdraget

I uppdraget ingår att utveckla nästa generations digitala reseupplevelse genom en uppdatering av samtliga webbsajter under trafikförvaltningens paraply (sl.se, waxholmsbolaget.se, färdtjänst.sll.se mfl). Under 2020 har arbete pågått med att modernisera våra kanaler med avstamp i sl.se (Lansering höst 2020). Den nya stack vi arbetar med består av en mikroarkitektur i frontend såväl som backend i en cloudbaserad miljö. Vi använder oss av React.js och vårt eget komponentsystem underbyggt av ett designsystem baserat i Figma. Vi fokuserar vår utveckling på att skapa fristående, test- och releasebara komponenter med hög prestanda.

Webbutveckling på trafikförvaltningen genomförs för närvarande av två team som arbetar agilt mot en gemensam backlogg. Vi bedriver utveckling som ett team och strävar mot att få till en miljö där releaser går fort och varje teammedlem känner sig delaktig i vår gemensamma produktutveckling.

För stunden är vi på väg att starta ett tredje team där du kommer vara en del av att utveckla och ta fram nya komponenter för att visa störnings och realtidsinformation relaterat till kollektivtrafiken såsom att visualisera fordonspositioner.

Under en övergångsperiod kommer arbetet även innebära förvaltning av våra äldre lösningar som stegvis skall migreras över till den nya stacken.

Uppdraget möjliggör både arbete på distans och på plats på kontoret på Kungsholmen i Stockholm. Dagar och tider för detta styrs efter behov av i organisationen och i de agila team man arbetar.

Start- och slutdatum

Start: 2021-12-06

Slut: 2022-11-30

Exakt omfattning

100% (Heltid – 40h/vecka).17 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

I din roll som HW Design Engineer arbetar du med implementering och verifiering av kretskort som ingår i våra elektriska drivenheter för fordon. Du kommer även bidra i det tvärfunktionella teamet för

Arbetsbeskrivning: I din roll som Testingenjör ingår du i Testgruppen som består av testingenjörer och testledare. Testgruppen är en del av R&D som samarbetar tvärfunktionellt tillsammans med andra gr

Arbetsbeskrivning: I din roll som Testledare ingår du i Testgruppen som består av testingenjörer och testledare. Testgruppen är en del av R&D där vi samarbetar tvärfunktionellt tillsammans med andra g

bottom of page