top of page

Systemarkitekt ID:173

Som systemarkitekt är ditt huvudsakliga uppdrag, i samarbete med andra systemingenjörer, att säkerställa den operationella stabiliteten hos det automatiserade körsystemet som helhet, och att det utförs som förväntat. Rollen innebär att definiera och upprätthålla visionen, principerna och riktlinjerna för systemarkitekturen.


Ansvarsområden:

Definiera och upprätthålla visionen, principerna och riktlinjerna för systemarkitekturen. Samarbeta med tvärfunktionella team för att systemisera nya funktioner inom vårt system.

Coacha mjukvaruutvecklare i att utveckla hållbar mjukvaruarkitektur, kodningsriktlinjer och regler.

Använd samlad kunskap från mjukvaruutvecklare för att fastställa och upprätthålla principer, riktlinjer och kodningsregler för systemet.

Hålla sig uppdaterad om de senaste framstegen inom autonom fordonsteknologi och bidra till pågående förbättring och innovation.

Även om de ovan nämnda ansvarsområdena är en central del av rollen, utförs arbetet i samarbete med erfarna mjukvaruutvecklare, andra arkitekter och systemägare.


Språk:

Engelska (obligatoriskt)

Svenska (meriterande)


Önskad kompetens:

Förmåga att förstå komplexa problem och frågor.

Starka kommunikationsfärdigheter med en preferens för tvärfunktionellt arbete.

Erfarenhet av inbyggd mjukvaruutveckling.

Behärskning av C++, inbyggda realtidsystem, mjukvaruarkitektur och designprinciper.

Förmåga att förstå svåra frågor/problem och förklara dem på ett enkelt och förståeligt sätt.


Startdatum: 8 januari 2024

På plats 50% i Södertälje

70 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

System Engineer ID:187

System Engineer Erfaren och driven felsökare som har mycket stor erfarenhet av avancerad digitalelektronik kombinerad med mikrovåg. Konsulten behöver vara strukturerad, analytisk och tekniskt kompet

Systemingenjör ID:186

För detta uppdrag kan det förekomma resor i tjänsten. Din roll Hos oss kommer du att i huvudsak arbeta inom våra utvecklings- och leveransprojekt med spännande teknik i avancerade system. Du är med i

bottom of page