top of page

Testare ID:126

Vi letar efter en driven teknisk testare som är bra på kommunikation (skriftlig och verbal) och som gillar att arbeta i tekniskt komplexa miljöer.

Konsulten kommer att jobba med ett tekniskt specialistteam som jobbar med utveckling av produktkoncept, integration och provisionering mot nät och IT-system. Beställare är vår svenska och danska produktledning samt vår teknikavdelning. Kraven är ofta tekniskt komplexa. Exempel på krav som teamet arbetat med är teknisk utveckling och analys av nya abonnemangkoncept (t ex lägg-till-kompis-på-abonnemang), växellösningar, 5G, eSim och stöd för röstsamtal med smart watches.

Teamets arbetssätt präglas av laganda, prestigelöshet, höga ambitioner och kundfokus. Det innebär att man ibland behöver hjälpa till med något annat än det man huvudsakligen ansvarar för, det kan till exempel vara att testa eller leda ett retro.

Om rollen/uppdraget I denna roll får du ett övergripande ansvar för test i några av de områden, projekt och krav som teamet jobbar med – till exempel 5G eller ett produktkoncept. Våra testare arbetar tätt tillsammans med utvecklare och kravanalytiker utifrån ett agilt arbetssätt. Hos oss blir du tidigt involverad i processen för att säkerställa att kravet är testbart och du får ansvar över end-to-end testning.

Vem är du? Du har en analytisk fallenhet, goda tekniska kunskaper inom testautomatisering och förståelse för testmetodik samt har förmåga att identifiera och implementera kvalitetsförbättrande åtgärder i teamet. Det ligger i din natur att agera proaktivt och ständigt arbeta med förbättringar. Då systemen ibland kan uppfattas som invecklade och svårbegripliga ser vi att du trivs i att jobba med teknisk systemkomplexitet och har lätt för att tänka större än till bara det specifika kravet.

För att lyckas i rollen behöver du minst 5 års erfarenhet av test och QA samt vana av att arbeta i agila team. Du känner dig bekväm att verka i den testmiljön och de system vi använder. I uppdraget kommer det ingå att testa provisionering mot nätsystem och IT system. Det är därför meriterande med nätkunskap inom telekom samt CRM-system. Goda kunskaper inom agila arbetssätt är ett krav.

Start: 21 augusti

Uppdragets längd: Året ut initialt men med goda möjligheter till förlängning hela 2024.


40 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Vi letar efter en konsult med expertis prestandaoptimering av applikationer med databaskoppling. Vi söker efter en senior konsult med gedigen erfarenhet inom optimering av applikationer som hanterar s

Till vår kund söker vi nu efter en delprojektledare för hårdvarukonstruktion, som kan leda konstruktörer inom hårdvara. För att vara aktuell för detta uppdrag behöver kandidaten vara svensk medborgare

bottom of page