top of page

Testledare ID:113


Som Testledare kommer du att ansvara för planering, utvärdering och rekommendationer av godkännanden av testobjektet.

Du kommer att driva utvecklingen och förbättringen av test processer samt fungera som bollplank mot funktion och test utvecklare inom systemtest domänen och samordning inom R&D-organisationen.

Planering, prioritering och uppföljning av testresultat är också en viktig del av denna roll.


Du kommer att arbeta i Södertälje med en hybrid lösning, där du kommer att vara på plats 3 dagar i veckan.


För att vara framgångsrik i denna roll, krävs en kandidatexamen eller civilingenjörsexamen inom elektroteknik, programvaruteknik, inbyggda system, mekatronik eller liknande.


Du bör ha mycket goda kunskaper i svenska (nivå 4) och engelska (flytande).


Erfarenhet av projektledning och Scrum Master är meriterande, liksom kunskap om elektriska system och/eller inbyggda system i fordon.


Är du en självständig person med god kommunikationsförmåga och ett starkt fokus på att uppnå resultat, så är detta en utmärkt möjlighet för dig att växa och utvecklas i en spännande roll.


Tjänsten är på heltid med startdatum 2023-05-01 och varar i ca 12 månader. Om du känner att du matchar den här profilen och är redo för en utmaning, skicka in din ansökan idag!

25 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

I din roll som HW Design Engineer arbetar du med implementering och verifiering av kretskort som ingår i våra elektriska drivenheter för fordon. Du kommer även bidra i det tvärfunktionella teamet för

Arbetsbeskrivning: I din roll som Testingenjör ingår du i Testgruppen som består av testingenjörer och testledare. Testgruppen är en del av R&D som samarbetar tvärfunktionellt tillsammans med andra gr

Arbetsbeskrivning: I din roll som Testledare ingår du i Testgruppen som består av testingenjörer och testledare. Testgruppen är en del av R&D där vi samarbetar tvärfunktionellt tillsammans med andra g

bottom of page