Projektledare ID:213

Vår kund söker en interims-projektledare för ett av deras större utvecklingsteam, som tar fram nästa generation DC/DC omvandlare för lastbilar, bussar och andra nyttofordon. Det handlar om att leda ett tvärfunktionellt utvecklingsteam från prototyp till produktionssättning, dvs allt från design och test till produktionsteknik och inköp ingår i scoopet. Kunden jobbar med att lansera agil produktutveckling, så det är ett plus om personen i fråga har kunskap och intresse kring detta.

Teamet innehåller ett ”core team” med representant från de olika disciplinerna HW, Mek, System, Test, SW, etc.

Strukturerad och med erfarenhet från att leda utvecklingsarbete, mycket god kommunikationsförmåga, mycket energi samt förmågan att vara entusiasmerande är alla viktiga egenskaper. Viktigt också med vana kring kravdrivet utvecklingsarbete. Kunskap om inbyggda system för fordon (helst vana att arbeta med automotive-OEM som kund), samt kunskap kring kraftelektronik är önskvärda och meriterande erfarenheter.

Uppdragets längd är inte bestämt, men troligen 6-9 månader.


20 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Vi söker en senior konsult som kan arbeta i ett större projektteam på linux-plattform för applikation i Golang, hw-nära c-applikation i Free RTOS eller liknande, samt arbete i middleware för en stm32.

.NET-utvecklare som gillar fokus på kundupplevelse och samarbete med andra avdelningar Uppdragsbekrivning Vi ser att du har ett driv att optimera både kundupplevelse och utvecklingsupplevelse. I vårt