top of page

Senior projektledare med kommersiell inriktning ID:138

Vi söker en projektledare som vill vara del av ett ledande företag inom kraftelektronik och vara med samt driva innovativa lösningar för kommersiella fordon, materialhantering och anläggnings utrustning?


Du är en erfaren och engagerad Projektledare med dokumenterad framgång inom produktledning och stark kommersiell förståelse för att stärka marknadsföringsteam.


Kunden är verksam inom kraftelektronik och levererar högkvalitativa lösningar till olika industrier. Ligger i framkant av teknologin och arbetar nära kunder för att möta deras behov och krav på effektiva och pålitliga produkter.


Som Projektledare kommer du att ha en central roll inom marknadsföringsteamet och bidra till att forma framtidens produktportfölj.


Ditt huvudansvar kommer att inkludera:

1. Produktstrategi: Utveckla och implementera produktstrategier som säkerställer långsiktig tillväxt och konkurrenskraft inom våra fokusområden för kommersiella fordon, materialhantering och anläggningsutrustning.

2. Produktutveckling: Samarbeta med forskning och utveckling för att driva fram nya produkter och förbättringar av befintliga produkter, allt baserat på marknadsanalys och kundbehov.

3. Marknadsanalys: Utföra noggranna marknadsanalyser för att identifiera trender, konkurrenter och nya affärsmöjligheter. Använda insikterna för att stärka kundens position på marknaden och möta kundernas krav.

4. Kundrelationer: Bygga och underhålla nära relationer med nyckelkunder för att förstå deras behov och se till att våra produkter uppfyller deras förväntningar.

5. Projektledning: Hantera produktlanseringar och projektplanering för att säkerställa att tidsramar och mål uppnås inom budget.


Kvalifikationer och erfarenhet:

  • Dokumenterad meritlista inom produktledning, helst inom relevanta branscher som kommersiella fordon, materialhantering eller anläggningsutrustning.

  • Stark kommersiell förståelse och förmåga att översätta kundbehov till framgångsrika produktstrategier.

  • Erfarenhet av projektledning och produktutvecklingsprocessen.

  • Utmärkta kommunikationsfärdigheter och förmåga att samarbeta med olika intressenter.

  • Resultatorienterad och drivande personlighet med förmåga att fatta strategiska beslut.

Placering och arbetsvillkor: Denna position är baserad i Tyresö, och du förväntas vara på plats 2 till 3 arbetsdagar i veckan.

93 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Nifi-expert ID:218

Gissningsvis är du en Linuxutvecklare som varit med och satt upp och konfigurerat Nifi ett par gånger och känner dig trygg med att kallas expert på verktyget. Uppdraget är delvis på plats i kundens lo

Datamigrerings analytiker/ utvecklare ID:217

Vi söker nu en Datamigrerings analytiker/ utvecklare till vår kund. Se nedan för mer info: Som datamigreringsanalytiker/utvecklare ansvarar du för design, utveckling och test av ETL (Extract Transform

Software Developer inom Medtech i Uppsala ID:216

Scope Delivering features and accompanying documentation for the release of a new version of an application. The features are several UX features using the Qt framework with accompanying backend. The

Yorumlar


bottom of page